Ajándékozás

Az emberek szívét melegség tölti el, ha a közelgő ünnepekre gondolnak, legyen szó karácsonyról vagy akár szülinapról. Természetesnek vesszük, hogy ezt a családunk körében töltjük, finom ételek és ajándékok társaságában. Védenceink esetében viszont a legfontosabb eleme hiányzik a meghittségnek, hogy a szeretteik körében, otthonukban, nyugalomban ünnepelhessenek. Bár az ott dolgozók mindent megtesznek, hogy ezek az események vidáman teljenek, szeretnénk mi is hozzájárulni olyan ajándékokkal, amikkel örömet szerezhetünk.

Karácsonyi kívánság programunk során összegyűjtjük a nevelők segítségével, hogy minek örülnének a gyerekek a legjobban a karácsonyfa alatt. Légy te is az angyalunk és válassz egy kívánságot, amit teljesítesz. Kívánság listáinkat a programok fül alatt találod meg feltöltve, írj nekünk üzenetet, ha választottál.

Boldog Szülinapot! programunk keretében egy másik jeles eseményt szeretnénk ünnepelni, amikor egy személyre szóló alkalmat teszünk emlékezetessé. Szeretnénk, hogy tudják, hogy ezen a napon őket ünnepeljük, érezzék a szeretetünket és azt, hogy figyelembe veszik őket és hogy fontosak. Születésnapok szerinti listánkat névvel a programok fül alatt találod. Ha szeretnél valaki hosszú távon meglepni minden évben egy kis aprósággal, akkor jelentkezz üzenetben.

Szeretnél te is segíteni? Adományozz játékokat, könyveket, írószereket vagy támogasd munkánkat pénzadománnyal.