Mentorálás

Hosszú távú kapcsolat építése védenceinkkel, segítségnyújtás a jövőbeni könnyebb elhelyezkedésük érdekében.

Adatbázisunk segítségével megkeressük azokat a mentor-mentorált kapcsolatokat, ahol a felajánlott tudás találkozik a gyerekek igényével. Helyszín, kor, érdeklődési kör – mindent figyelembe veszünk és tréningünk segítségével felkészítünk téged arra, hogy a legtöbbet tudjátok kihozni ebből a csodálatos együttműködésből.

Milyen tudásra gondolunk?

Számunkra minden szakma értékes, számukra pedig mindegyik szakma érdekes: lehetsz fodrász, asszisztens, állatorvos, szakács, burkoló, sportoló. Beszélhetsz nyelveket, állhat hozzád közel a zene, tánc vagy akár a könyvek. Ahogy mi is különbözünk, úgy a gyerekek is. Te adod a tudást, mi pedig biztosítunk számodra minden eszközt és a szükséges feltételeket. A lényeg, hogy érdeklődésedet, tudásodat a legnagyobb szeretettel oszd meg.

Mi szükséges ahhoz, hogy Mentor lehess?

Elvárás: A gyerekekkel személyes találkozón való részvétel minimum 5 alkalommal, ahol megosztod tapasztalataidat, tudásod, felkészíted őket az esetleges nehézségekre és iránymutatást adsz, hogyan indulhatnak el útjukon. Hatalmas segítség a gyermekek számára, ha akár csak egy kérdés erejéig is, de tudnak kihez fordulni, mikor elbizonytalanodnak, vagy úgy érzik zsákutcába érkeztek.

Ha jelenleg úgy érzed, nem fér bele a szabadidődbe a gyermekek hosszabb távú mentorálása, ne csüggedj, mi segítünk a megvalósításban! Közösen mindenre megoldást találunk!