Cégeknek

Társadalmi felelősségvállalás programok/csapatépítés szervezése

Csapatban dolgozva, energiánkat, időnket és lelkesedésünket összerakva még több eredményt érhetünk el. Ezúton szeretnénk téged és kollégáidat meginvitálni egy közös programra, miközben ti jól érzitek magatokat, és a helyi közösségnek is jót tesztek.

Milyen programokból választhattok?

Készségfejlesztés/kézműves programok a gyerekekkel

Töltsetek el minőségi időt a gyerekekkel!

Segítségünkkel fessetek kreatív képet, fűzzetek gyöngyöt vagy készítsetek papírsárkányokat, maszkokat, díszeket. Csatlakozzatok hozzájuk gyereknapon, húsvétkor vagy akár farsangkor!

A foglalkozások célja a kézügyesség, csapatjáték, kreativitás fejlesztése, de a legnagyobb hangsúly mégiscsak az önfeledt szórakozáson van. Az intézményekben élő gyermekek számára nem csak maga a foglalkozás, de a Ti jelenlétetek is nagy szó és élmény. Mindenkinek örülnek, akik foglalkoznak velük, vágynak a törődésre és a figyelemre. Akkor sem kell aggódnod, ha úgy érzed, nem beszélsz egy nyelvet a gyerekekkel, hidd el, könnyebben kijöttök majd, mint gondolnád. Attól sem kell félned, ha azt hiszed, nincs elég kézügyességed, nem a Mona Lisát kell megfesteni.

Intézmények felújítása

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy szinte mindegyik gyermekotthon, átmeneti otthon rászorul a felújításra, illetve ház körüli munkákra. Kerítés, falak és kreatív képek festése, bútorok cseréje, kertészkedés, használati tárgyak készítése.

Mire van szükség hozzá?

Elsősorban az időtök és az energiátok a legnagyobb ajándék, amit beletesztek egy ilyen napba. Nagy segítség lehet még, ha eszközöket tudtok biztosítani (festék, virág stb.), illetve, ha adományotokkal egy gyermekotthon megszépülését segítitek (pl. bútorok cseréje, padló felújítás stb.)

Jelentkezzetek a munkatársakkal, tegyetek jót és közben érezzétek magatokat ti is jól. Mi segítünk mindent megszervezni a szükséges naphoz: eszközök, helyszín, teendők – bízzátok csak ránk!

Helyszín, feladatok és a konkrét program megszervezésével kapcsolatban kérlek üzenetben keressetek minket.

Jelentkezés/érdeklődés