Cégeknek

Társadalmi felelősségvállalás és csapatépítő programok

Amikor csapatban dolgozunk, akkor sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni. Ezért arra gondoltunk, hogy fogjunk össze és miközben jól szórakozunk, növeljük a csapategységet miközben állami gondoskodásban élő gyermekeknek is örömet okozunk.

Milyen programokból választhattok?

Intézmények felújítása

Mindegyik gyermekotthonra ráfér egy kis tatarozás, hogy a lakók inspiráló környezetben tölthessék a mindennapjaikat. Lehet ez kis vagy nagy felújítás, szakmai csapatunk előre felkészül, így Ti a helyszínre érkezve kész tervet kaptok a megvalósításhoz. Természetesen a különböző csapatépítő programokat a Ti igényeitekre szabjuk, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Készségfejlesztés/kézműves programok a gyerekekkel

Töltsetek el minőségi időt a gyerekekkel!

Szívesen megismerkednétek a gyerekekkel? Belepillantanátok a mindennapjaikba? Beszélgetnétek velük egy kicsit? Sportolnátok vagy kézműveskednétek velük? Akkor ez a program Nektek szól. Az intézményekben élő gyermekek számára nem csak maga a foglalkozás, de a Ti jelenlétetek is nagy szó és élmény. Nagyon nyitottak és örülnek, ha minőségi időt töltenek velük, hiszen vágynak a törődésre és a figyelemre. A program itt is személyre szabott, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Mire van szükség hozzá?

Programtól függően az időtökre és anyagi erőforrásra, a többiben pedig szívesen segítünk – helyszín, eszközök, szervezési feladatok! Jelentkezzetek a munkatársakkal, tegyetek jót és közben érezzétek magatokat Ti is jól.

A részletek teljesen személyre szabhatók, keressetek minket üzenetben!

Jelentkezés/érdeklődés