Rólunk

118656071_184973613001934_4192561027518060085_n

Szabó Tímea

Kuratórium elnök, kapcsolattartás

Körülbelül 8 éve foglalkozom jótékonysággal a munkahelyemnek köszönhetően, ahol rengeteg programot szerveztem és jobban megismerkedhettem ezzel a világgal. Mindig is tudtam, hogy ez valami olyasmi, ami szeretném, ha a mindennapjaim részévé válna. Szívügyem, hogy segítsem az állami gondozásban élő gyerekeket hosszú távú mentoráláson és tanításon keresztül, hogy egy szebb jövőt érhessenek el.

Gál-Kormos Krisztina

kuratóriumi tag 

Hitvallásom, hogy az ember eredendően jó, és képes jó dolgokat cselekedni anélkül, hogy kérne érte bármit. Amit viszont tapasztalok, hogy ezt sok ember elfelejteti a mai rohanó világban.

Ezért célom, hogy Alapítványunk szemlélete, és tevékenysége eljusson ezekhez az emberekhez, mert hiszem, hogy törődéssel, kitartással, és elhivatottsággal sok általunk pártfogolt gyermeknek lehel jobb jövője. Tevékenységünkkel, munkánkkal pedig másokat is ösztönözni szeretnénk arra, hogy kövessék példánkat.

Nagy Barbara

kuratóriumi tag 

A barátaim hosszú évek óta „Máltai Szeretetszolgálatnak” hívtak, mert én mindig mindenkin segíteni akarok. Úgy érzem, hogy a jótékonyságon felül is nagyon fontos, hogy figyeljünk egymásra és tegyünk egymásért, ha van rá lehetőségünk. Azért is örülök, hogy én is Sárkány Lány lehettem, hiszen azon felül, hogy ajándékokkal, mókás programokkal próbáljuk színesíteni a gyermekotthonokban élő gyerekek életét, mentor programunkkal és a szakmai előadásokkal irányt mutatunk nekik a felnőtté válás göröngyös útjain. Úgy gondolom a pályaválasztás és eligazodni az oktatás világában, számunka is kifejezetten nehéz feladat volt, nem hogy olyan gyerekeknek, akik a szüleiktől semmilyen támogatást se kapnak sőt. Bízom benne, hogy fáradalmas munkánk meghozza gyümölcsét és évek múltán olyan felnőttek fognak előadást tartani a fiatalabb generáció számára, akiket sikeres élethez segítettünk.

Tiringer Anett

kuratóriumi tag 

Hosszú ideje része az életemnek a jótékonykodás. Eleinte főként az állatokkal kapcsolatos önkéntesi feladatok foglalkoztattak, igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy minél több elhagyott kutyus kerülhessen megfelelő helyre, ahol egy boldog, új élet vár rájuk. Timinek köszönhetően bekerültem ebbe a nagyszerű csapatba, én is Sárkány lány lettem. Nagyszerű érzés ennyi gyerkőcöt megismerni, a programjainkkal felvidítani őket. Nagyon hálás vagyok, hogy én is a csapat részese lehet, hiszen együtt fejlődhetünk a gyerekekkel, végig kísérhetjük őket a felnőtté válás rögös útján, és az évek során remélhetőleg életre szóló barátságok kötődnek, amire mindannyian boldogan emlékszünk majd vissza.

Gere Szabina

kuratóriumi tag 

Mindig is közel állt hozzám a jótékonykodás. Korábban önkéntesként tevékenykedtem non-profit szervezeteknél és örömmel csatlakoztam az alapítványhoz, amihez felkértek. Főállásom mellett szabadidőm nagy részét jelenleg az alapítványi tevékenységek teszik ki. Minden programunkkal igyekszünk a hátrányos helyzetű gyermekek életét jobbá tenni. Hiszek benne, hogy a legapróbb tettek is pozitív irányba terelhetik életüket. Minden apró mosoly megerősíti, hogy jó és fontos, amit csinálunk.